Авторизация
 
 

В Раду внесли законопроєкт про мобілізацію студентів після 30-ти

мобилизация, новости, студенты
В Раду внесли законопроєкт про мобілізацію студентів після 30-ти
йдеться в карті проєкту закону на сайті парламенту.
У разі прийняття закон набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування.
Зокрема, у документі пропонують додати кілька абзаців до статті 23 закону України Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію.В пояснювальній записці до законопроєкту йдеться, що з початком повномасштабної агресії українці почали зловживати цією нормою закону, щоб уникнути мобілізації.
У Болградській громаді учні передають подарунки воякам

“Призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період не підлягають також: здобувачі професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, які за денною або дуальною формами здобуття освіти здобувають рівень освіти, що є вищим за раніше здобутий рівень освіти у послідовності, визначеній Законом України Про освіту, якщо навчання було розпочато не пізніше року досягнення здобувачем освіти 30-річного віку, а також докторанти, які навчаються за денною або дуальною формами здобуття освіти…”, – йдеться в законопроєкті.

[/i]


[/i]


[/i]


[/i]


[/i]

[/i]
Навігація записів
Одещина посіла третє місце в Україні за кількістю корупціонерів

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]