Авторизация
 
 

В Болграді нагородили військових та волонтерів

В Болграді нагородили військових та волонтерів

В Болграді пройшли заходи, присвячені Дню захисників та захисниць України. Керівництво району та громади подякували військовим та волонтерам за їх невтомну працю заради захисту свободи та незалежності України та вручили найкращим почесні грамоти, повідомляє кореспондент «Топора».
Військових нагороджували за відмінне виконання обов’язків в умовах воєнного стану, участь у національному спротиві проти збройної агресії російської федерації, нестримне прагнення до Перемоги, мужність, честь, силу і відвагу, волонтерів – за активну громадську позицію, всебічну підтримку військових формувань району.

Учасники святкового заходу, який пройшов у приміщенні одного з укриттів районного центру, хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, які поклали своє життя заради нашого майбутнього.
Також у цей день керівництво району та Болградської громади, представники територіальних підрозділів центральних органів влади, організацій та підприємств поклали квіти до Меморіалу Слави на центральній площі Болграда.
Фото: bolgrad-rda

Рейтинг новости: 
теги: Болград
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]