Авторизация
 
 

В Болграді депутати відмовилися розглядати інформацію про діяльність прокуратури

В Болграді депутати відмовилися розглядати інформацію про діяльність прокуратури

На сесії Болградської міської ради депутати відмовилися розглядати інформацію про результати діяльності Болградської окружної прокуратури Одеської області у першому півріччі 2022 року, повідомляє кореспондент «Топора».
Рішення відкласти розгляд цього питання було прийнято у зв’язку з відсутністю доповідача на пленарному засіданні сесії. Також депутати відзначили, що представника прокуратури не було і на засіданнях постійних депутатських комісій.
Таким чином, депутати не мали можливості поставити представнику Болградської окружної прокуратури важливі запитання, що турбують їх та мешканців громади.
Додамо, що інформацію про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадської безпеки й порядку та результати діяльності органів Національної поліції на території Болградської територіальної громади у першому півріччі 2022 року, з якою під час сесії виступив начальник Болградського РВП ГУНП в Одеській області Роман Галкін, депутати взяли до відома.
Також начальник Болградського райвідділу поліції відповів на запитання депутатів.

Рейтинг новости: 
теги: Болград
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]