Авторизация
 
 

Російський диверсант намагався спалити трансформатори Укрзалізниці на Одещині

Російський диверсант намагався спалити трансформатори Укрзалізниці на Одещині
повідомляє пресслужба СБУ.
Серед основних цілей ворога були трансформаторні підстанції та релейні шафи на головних лініях залізничного сполучення регіону. У разі знищення енергообладнання окупанти сподівалися заблокувати переміщення рухомих складів ЗСУ у напрямку передової.
Для вчинення диверсій російська спецслужба залучила місцевого будівельника, який шукав додатковий заробіток у Телеграм-каналах. Він погодився на підпали критичної інфраструктури в обмін на гроші. Для цього він розвідав локацію першої потенційної цілі – трансформатор біля залізничної колії, а потім підготував поблизу нього схрон з трьома «коктейлями Молотова». Далі фігурант залучив свого знайомого, який за отриманими координатами мав прибути на місце, вилучити з тайника запалювальну суміш та підпалити електропідстанцію.
В Румунії знов знайшли уламки російських дронів

За вказівкою окупантів їхній поплічник планував передати їм відео загоряння, як «звіт» про виконане завдання, та продовжити серію підпалів на території регіону. Втім, Служба безпеки запобігла подальшим підпалам і затримала диверсанта на початковому етапі його підривної діяльності.
Наразі зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує довічний термін ув’язнення із конфіскацією майна.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]