Авторизация
 
 

Агент фсб коригував ракетні удари по Одесі

повідомляє пресслужба відомства.
Серед пріоритетних цілей ворога були бойові позиції систем ППО, що захищали повітряний простір обласного центру. Щоб виявити геолокацію українських військ, фігурант на власному авто об’їжджав місто та його околиці, де приховано фотографував потрібні йому об’єкти.
Отримані відомості зрадник передавав своєму куратору із росії через анонімний чат у месенджері. У разі захоплення Одеси ворожий поплічник сподівався за протекцію російської спецслужби очолити “будівельне управління” місцевої окупаційної адміністрації росії.
Співробітники СБУ завчасно викрили і задокументували агента, а потім затримали його на місці злочину. Зловмисник був поблизу військового об’єкта, де намагався зняти його периметр. За даними слідства, фігурантом є 55-річний мешканець прибережного селища в Одеському районі, який періодично публікував свої прокремлівські коментарі на російських ТГ-каналах. Тому чоловік потрапив у поле зір фсб, яка у червні цього року дистанційно завербувала його.
Слідчі Служби безпеки повідомили йому про підозру у держзраді. Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]