Авторизация
 
 

Сирський повідомив про найближчі плани військ рф

Сирський повідомив про найближчі плани військ рф

Вище російське воєнне керівництво поставило задачу своїм військам захопити місто Часів Яр до 9 травня. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у Facebook в неділю, 14 квітня.
“Працював на іншому, дуже важливому та небезпечному напрямку. Ворог також зосереджує зусилля для прориву нашої оборони західніше Бахмута, виходу до каналу Сіверський Донець – Донбас, оволодінні населеним пунктом Часів Яр, створенні умов для подальшого просування до Краматорської агломерації”, – розповів він.
Сирський зазначив, що реалізації планів росіян заважає героїчна оборона бригад, які “буквально вгризлися в землю, стримуючи щоденні атаки ворога”.
“Використовуючи чисельну перевагу та різноманітні мотиваційні чинники, у тому числі і розстріли, окремі групи піхоти противника вийшли до мікрорайону Новий, але були знищені ударами FPV-камікадзе та вогнем артилерії”, – повідомив головком.
Разом з тим, заявив Сирський, загроза залишається актуальною, з урахуванням того, що вище російське воєнне керівництво поставило завдання своїм військам захопити Часів Яр до 9 травня.
“З метою адекватного реагування на дії противника та зміцнення оборони наших військ на цьому напрямку були вжиті заходи щодо суттєвого посилення бригад боєприпасами, дронами, засобами РЕБ”, – зазначив він.
За його словами, головний висновок із його дводенної роботи на фронті – необхідність підвищення якості підготовки, у тому числі морально-психологічної складової, нарощування чисельності високотехнологічних безпілотних систем різного призначення з підготовленими операторами, підвищення якості проведення асиметричних дій з метою зниження бойового потенціалу росіян.
Напередодні Сисрький заявив, що обстановка на Східному фронті суттєво загострилася, зокрема, через активізацію наступальних дій противника після проведення так званих “виборів” в росії.
Раніше головком розповів, що ЗСУ мають певний тактичний успіх на Куп’янському та Лиманському напрямках.
За матеріалами: Корреспондент.net.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]