Авторизация
 
 

У Болгарії відбувається прем’єра фільму про війну в Україні

Тетяна Станєва.
«Пульс України» – це перша частину циклу фільмів «Листи з війни». За словами Тетяни, ці листи адресовані мешканцям Болгарії, яку, як і Україну, вважає своєю Батьківщиною, адже вона є етнічною болгаркою. Вона впевнена, що Болгарія повинна почути правду.
«Я хочу врятувати від агресора не лише Україну, а й Болгарію. Я не хочу, щоб Болгарія повторювала помилки України. Я хочу розповісти про всі сторони війни, про всіх героїв, про яких Болгарія повинна знати. Бо українські болгари воюють і гинуть», – розповіла Тетяна болгарським журналістам.

Серед героїв фільму є бессарабські болгари, які пішли захищати Україну, рідний дім, своїх близьких та б’ються з ворогом у складі різних підрозділів.
Додамо, що на прем’єрі глядачів чекає не лише знайомство з кінострічкою. Вони зможуть помилуватися виставкою фотокартин бессарабського болгарина Олександра Барона. Кожен охочий зможе придбати сувеніри, зроблені жінками-волонтерами з Болграда та взяти участь в аукціоні з продажу прапору 124-ї бригади ТРО м. Херсона з підписами героїв фільму.
Зібрані гроші підуть на купівлю тепловізорів та дронів для українських військових.
Укрпошта випустила марку до 10-річчя війни з росією

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]