Авторизация
 
 

Ексдепутатам ОПЗЖ оголошено підозру за крадіжку понад 30 суден УДП

розповіли у Службі безпеки України.[/quote]
Ініційовані СБУ експертизи підтвердили, що «нові» плавзасоби виготовлено із комплектуючих річкових плавзасобів державного підприємства.
[quote]«Повідомлено про підозру 2 колишнім депутатам Одеської облради, які організували злочинну схему, реалізація якої призвела до втрати 32 суден, що належали ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство», та завданню збитків на суму 82,654 млн грн.
Також за процесуального керівництва прокурорів САП детективи НАБУ повідомили про підозру ще 4 учасникам злочинної схеми, а саме колишньому голові правління ПрАТ «УДП» та 3 працівникам підконтрольних депутатам юридичних осіб», – повідомила пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.[/quote]
Відзначимо, що під час досудового розслідування встановлено, що у 2017 – 2018 роках ділки забезпечили укладення договорів фрахтування 32 ліхтерів з наперед визначеною компанією, не пов’язаною особисто ані з організаторами злочину, ані з підконтрольними їм товариствами.
Надалі судна перегнали до Турецької Республіки, де з них перебудували баржі більшої місткості у кількості 12 штук. Після цього, баржі були відбуксовані в Україну та оформлені на підконтрольні компанії.
Додамо, що триває досудове розслідування для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності. Зловмисникам загрожує до 12 років тюрми.
Всі 12 новозбудованих барж арештовані та передані в управління Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА).
[quote]На Одещині судитимуть продавчиню та постачальника, через яких загибли люди[/quote]

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]