Авторизация
 
 

У Львові помер 5-річний хлопчик, який впав у кому після видалення зубів

У Львові помер 5-річний хлопчик, який впав у кому після видалення зубів

У Львові помер 5-річний хлопчик Велес, який понад місяць перебував у комі після видалення молочних зубів в одній із клінік міста.
Його батько повідомив, що 8 грудня 2023 року дружина відвела сина до місцевої клініки Ori-Dent, аби видалити дитині два молочні зуби.
Стоматологи запропонували провести операцію під загальною анестезією.
“Все від самого початку було не так, син дуже плакав, не хотів одягнути наркозну маску. За деякий час після початку операції, дружина почула метушню в операційній, туди почали збігатися медичні працівники, приблизно через 20 хвилин приїхали дві бригади невідкладної допомоги”, – розповів батько.
Пізніше директор клініки повідомив, що під час операції в дитини сталася зупинка серця, проте лікарям вдалося його запустити. Згодом лікарі констатували у хлопця смерть мозку.
У смерті сина батьки – бандурист Віктор Пашник та його дружина Маріанна Вахняк – звинувачують стоматологічну клініку.
17 грудня слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті про неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником (ст. 140 ККУ).
“Слідство триває”, – повідомила речниця поліції Львівщини 14 січня.
За матеріалами: Корреспондент.net.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]