Авторизация
 
 

Одесити віддають перевагу «ШТРУДЕЛЮ»




Відома мережа ресторанів отримала нагороду щорічного рейтингу людей, подій та підприємств.
З усіх смакот світу одесити обирають … штрудель! Про це свідчать результати Рейтингу популярності "Народне визнання"-"Одесит року"-2023, що були нещодавно опубліковані ЗМІ. За даними проекту, одну з номінацій Рейтингу виборола мережа ресторанів «ШТРУДЕЛЬ», яка отримала найбільшу кількість голосів серед одеських шанувальників смачної та здорової їжі. Це зрозуміло: в умовах війни кулінарному бренду вдалося не тільки успішно функціонувати, а ще й розвиватися. Так, наприкінці квітня поточного року в Одесі, за адресою Фонтанська дорога, 14/3 відкрився новий - восьмий за рахунком заклад мережі.

Провідні керуючі закладами мережі "Штрудель" Вікторія Батурська та Людмила Пімєнова з почесними нагородами Рейтингу "Народне визнання"-"Одесит року"-2023
- В Україні, на жаль, триває війна. Але наша мета залишається незмінною: за будь-яких обставин надавати всім нашим гостям якісний та смачний продукт, - поділилася думками кураторка мережі «ШТРУДЕЛЬ» Ірина БАННІКОВА. – У ці складні часи дуже важливо дбати про людей. Тому вся наша команда працює за правилом: бути сьогодні краще, ніж були вчора, відкривати нові заклади, надавати робочі місця, підтримувати ЗСУ та економіку держави.

Кураторка мережі ресторанів "Штрудель" Ірина Баннікова

Заклад смачної та корисної їжі, що відкрився під час війни за адресою Фонтанська дорога,14/3, завжди радий гостям!

Керівниці мережі "Штрудель" - не тільки професіонали найвищого рівня, а ще й справжні красуні
На думку експертів, сьогоднішній асортимент закладів, що працюють під брендом «ШТРУДЕЛЬ», є справжньою знахідкою для гурманів різного віку та переваг, які прагнуть смачно, а головне – недорого провести час. Особливою популярністю серед відвідувачів користуються солодкі та солоні штруделі з тонкого, тендітного тіста, присмачені найрізноманітнішою начинкою. Про такі страви прийнято говорити так: «Спробував один раз – закохався на все життя!».

Також варто зазначити, що щодня з 19 до 21.00. в мережі діє величезна 50-% (!!!) знижка на будь-яку випічку та десерти. А при замовленні цілого штруделю "To go" (це той, який "з собою - на виніс" - прим.ред.) – працює приємна знижка в 15%!
АДРЕСИ РЕСТОРАНІВ МЕРЕЖІ «ШТРУДЕЛЬ» В ОДЕСІ:
- вул. Академічна, 11;
- вул. Міланська, 22;
- Французьский бульвар, 11-Б;
- вул. Люстдорфська дорога, 55-А;
- пров. Компасний, 6-В;
- вул. Макаренко, 2-А;
- вул. Фонтанська дорога, 58;
- вул. Фонтанська дорога, 14/3.
СМАЧНОГО!


Фотогалерея к новости:
{photos}


Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]