Авторизация
 
 

У «Дії» з’являться нові послуги

в інтерв’ю 24 каналу.
«Найперше, ми оновлюємо послугу по реєстрації ФОП. Сьогодні це автоматична послуга із закриття ФОП, але ми також додаємо автоматичне оновлення даних про ФОП. Тобто у «Дії» в кілька кліків можна буде змінити прізвище, кведи або контактну інформацію. І це відбуватиметься автоматично, без реєстратора. Тобто послуга стає комплексно-автоматичною», – розповів міністр.
Уряд підтримав запуск для держслужбовців сервісу “Дія.Офіс”

Також буде запущено послуги для моряків – модернізація процесу отримання кваліфікаційних документів. Буде розширено перелік звань, на які моряки можуть подати документи.
Крім того, буде запущено комплексний сервіс та послуга «єПідприємець». Вона об’єднує 8 послуг для бізнесу і дозволяє отримувати їх за однією заявою.
“Послуга, яку ми найбільш чекали, – це перереєстрація авто. Цю послугу ми запускаємо спільно з МВС. Це одна з найскладніших послуг за час побудови цифрової держави. Вона позбавляє центри МВС монополії на купівлю-продаж авто і дозволяє людям в форматі people-to-people купувати чи продавати авто», – додав він.

У «Дії» також з’явиться оновлена карта укриттів та пунктів незламності. І буде оновлено сам дизайн додатку.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]