Авторизация
 
 

Юрій Крук: «Дякую всім, хто не залишився осторонь і активно включився у ліквідацію наслідків негоди»




Депутат Одеської обласної ради Юрій Крук як голова постійної комісії облради з питань транспортно-комунікаційної інфраструктури, морегосподарського комплексу та цифрового розвитку висловив у соціальних мережах вдячність рятувальникам, енергетикам, комунальникам, працівникам Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області, всім тим, кому довелося працювати вдень і вночі в складних погодних умовах негоди, що вирувала цими вихідними на Одещині.
Він навів факти, що свідчать про масштаби шкоди, завданої стихією, та про роботу, яку довелося виконати для ліквідації наслідків буревію.
Сильний вітер та снігопад наробили чимало лиха: у понад 469 населених пунктах на території Одеської області виникли проблеми з електропостачанням. За минулу добу енергетики Одещини вже відремонтували 102 лінії та 822 підстанції, повернули світло для 48 511 родин у 129 населених пунктах області. На жаль, досі без світла залишаються ще 147 895 родин у 340 населених пунктах регіону. Щоб відновити електропостачання, фахівці ДЕТК «Одеські електромережі» продовжують ремонтувати 218 повітряних ліній та 2 733 високовольтні і трансформаторні підстанції.
За відомостями ГУ ДСНС в Одеській області, рятувальниками з початку ускладнення погодних умов вивільнено зі снігових заметів 520 автівок, 12 автомобілів швидкої медичної допомоги та 15 автобусів, надана допомога 1658 людям, з яких 117 дітей. Також співробітники ДСНС, в усіх районах області, допомагають прибирати повалені дерева та аварійні гілки, що несуть загрозу життю та здоров’ю людей: вже розпиляно та прибрано 44 дерева.
До ліквідації наслідків негоди залучалось 189 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 710 рятувальників. Для організації розчищення доріг державного та місцевого значення в регіоні залучено 112 одиниць наявної важкої інженерної, дорожньої та снігозбиральної техніки ДСНС, дорожних служб та підприємств усіх форм власності. Для ліквідації наслідків негоди були задіяні 154 працівника Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.
У регіоні розгорнуто понад 300 «Пунктів незламності». Тиває робота штабу з ліквідації наслідків негоди.
– Хочу подякувати абсолютно всім, хто не залишився осторонь і активно включився у ліквідацію наслідків негоди та швидко реагував на ті складні умови, в яких опинилася Одещина, – зазначив Юрій Крук.

Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]