Авторизация
 
 

В українських школах зявляться уроки з мінної безпеки та з управління дронами

Із вересня в українських школах запустять пілотний проєкт із дисципліни “Захист України”. Про це повідомив міністр освіти та науки Оксен Лісовий.
“Більше практики, актуальних знань і життєво необхідних умінь. І діти, і вчителі дають відгуки, що програма має бути актуалізована, а предмет – корисним та цікавим”, – написав він.

За його словами, на сьогодні є запит на навчання домедичної допомоги, мінної безпеки, управління дронами й орієнтування на місцевості.

Проєкт реалізують у школах із різних областей. На основі відгуків учителів і учнів, які беруть участь у “пілоті”, програму дисципліни буде фіналізовано.
Міносвіти планує забезпечити гаджетами дітей-сиріт з допомогою благодійників
“Аби пілот відбувся успішно, проведемо навчання для вчителів. Для цього залучаємо до співпраці міжнародні та громадські організації, які мають досвід у навчанні дорослих. Зокрема тих спеціалістів, які готові навчати вчителів роботи із симуляторами FPV дронів, мають спеціалізацію в топографії, домедичній допомозі й запобіганні травматизму. Про перебіг проєкту інформуватимемо”, – написав Лісовий.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]