Авторизация
 
 

Російські ракети вдарили по диппредставництвам Німеччини та Румунії.

Російські ракети вдарили по диппредставництвам Німеччини та Румунії.

Одна з російських ракет, випущених в напрямку Києва, вдарила у будівлю, де знаходиться візовий відділ консульства Німеччини. Ще одна ракета впала неподалік посольства Румунії в Україні.
Як заявило МЗС Німеччини, внаслідок сьогоднішньої масової повітряної атаки російських військ у Києві також постраждало німецьке дипломатичне представництво. Йдеться про візовий відділ консульства ФРН.
«Можливо, ви хочете відправити пару танків Леопард і перевірити ситуацію на місці?» – написав у Twitter-акаунті екс-голова Фонду Белля у Києві Сергій Сумлінний.
[media=https://twitter.com/sumlenny/status/1579391516988309505?ref_src=twsrc^tfw]


За словами посла Німеччини в Україні Анки Фельдгаузен, під час повітряної тривоги вона перебувала в укритті разом із сотнями киян.
Також про загрозу румунському дипломатичному представництву заявив голова МЗС Румунії Богдан Ауреску.
«Засуджую ракетний удар Росії по цивільним об’єктам у центрі Києва та інших міст, криваве порушення міжнародного права, результатом чого є людські жертви. Радий, що персонал посольства Румунії у безпеці, незважаючи на влучення [ракети] за 850 метрів від їхнього місця перебування», – написав міністр у соціальних мережах.
[media=https://twitter.com/BogdanAurescu/status/1579375302525870081?ref_src=twsrc^tfw]


Нагадаємо, сьогодні російські війська завдали масованого ракетного удару по 16 регіонах України. Усього противником випущено близько сотні ракет повітряного, морського та наземного базування. Також активно застосовувалися безпілотні літальні апарати.
Основною метою ракетного удару були об’єкти енергетичної інфраструктури. У кількох обласних централах через влучення припинено електропостачання.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]