Авторизация
 
 

В Болграді анонсували проведення двох фестивалів

В Болграді анонсували проведення двох фестивалів

В Болграді планують провести фестиваль-конкурс національних культур «Bolgrad Ethno Feshion» та знаменитий винний фестиваль «Bolgrad Wine Fest», повідомляє кореспондент «Топора».
За інформацією КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міськради, «BOLGRADETNOFASHION-2022» проходитиме в онлайн – форматі.
Вчора, 7 жовтня, був останній день прийняття відеоматеріалів від учасників, а вже 13 жовтня будуть підбиті підсумки, пройде нагородження переможців та учасників, а найкращі відеоролики транслюватимуться у соцмережах.

Відзначимо, що до участі у Фестивалі запрошувалися аматорські колективи (молодіжні фольклорно-етнографічні гурти, фольклорні колективи, незалежно від форми власності та відомчого підпорядкування; окремі виконавці, реконструктори народного традиційного одягу. Щодо віку учасників, то він практично не обмежений – від п’яти років і без краю.
Конкурсна Програма проводиться в номінаціях: «Фольклорно – обрядове дійство», «Показ (дефіле) автентичних костюмів», «Показ (дефіле) фольклорних костюмів», «Показ (дефіле) стилізованих костюмів».
Рішення щодо визначення переможців приймає журі.
Переможці нагороджуються дипломом Фестивалю, а всі інші учасники – подякою за участь. Також спонсори мають право встановлювати окремі відзнаки кращим учасникам Фестивалю.
Слідкуйте за сторінкою «Центра культури та дозвілля».
Щодо XII Міжнародного винного фестивалю «Bolgrad Wine Fest-2022», то його проведення заплановано на листопад. В якому форматі він пройде поки що невідомо, але всіх охочих вже запрошують взяти у ньому участь.

Рейтинг новости: 
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]