Авторизация
 
 

«Нібулон» запустив будівництво зернового термінула в Ізмаїлі

«Нібулон» запустив будівництво зернового термінула в Ізмаїлі

Рішенням 34 сесії Ізмаїльська міська рада надає одному з найбільших агрохолдингів України земельну ділянку під будівництво комплексу з перевалки зернових. Йдеться про сільськогосподарське підприємство «Нібулон».
Як стало відомо, для будівництва та експлуатації об’єктів транспортної інфраструктури земельна ділянка виділена у межах вулиці Портової, набережної Луки Капікраяна та вулиці Дунайської. Згідно з рішенням міськради, земля надана в оренду на 49 років.
Подібний крок – це велика інвестиція у міську економіку, нові робочі місця, надходження до міського бюджету, модернізація існуючих залізничних та автомобільних шляхів, розширення можливостей Ізмаїлу у сфері морегосподарського комплексу.
Міська рада встановила «Нібулону» орендну плату у розмірі 4,3% від нормативної грошової оцінки на рік із щорічним збільшенням на 0,05% на рік. Підприємство почне платити до міськбюджету орендну плату з моменту укладання договору оренди сторонами.
Згідно з договором, земельна ділянка має використовуватися агрохолдингом виключно за цільовим призначенням з дотриманням вимог чинного законодавства. Вона не може передаватися в суборенду, а розміщення об’єктів, для яких земельна ділянка передана в оренду, має бути здійснена протягом п’яти років з моменту державної реєстрації права оренди.
Як стало відомо, роботи на об’єкті вже розпочалися. Вони проводилися протягом всього літа і зараз йдуть повним ходом.

Рейтинг новости: 
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]