Авторизация
 
 

В Ізмаїлі пройшов благодійний ярмарок та великий концерт в підтримку ЗСУ

В Ізмаїлі пройшов благодійний ярмарок та великий концерт в підтримку ЗСУ

У суботу, 17 вересня, на Ізмаїльському морвокзалі біля арт-кафе “Пікнік” відбувся благодійний ярмарок та великий концерт, які об’єднала одна символічна назва «У єдності – сила».
Організувала захід ізмаїльська волонтерська організація «Елітні сітки і не тільки», яка з перших днів війни і досі займається плетінням маскувальних сіток для наших військових підрозділів. Співорганізатором також виступив Обласний центр національних культур, артисти та вокалісти якого були відповідальні за музичний супровід та концерт.






Зазначимо, це вже другий благодійний захід, організований волонтерською організацією «Елітні сітки і не тільки» та ОЦНК. Раніше, 27 серпня, відбувся перший благодійний ярмарок та концерт, усі виручені кошти з яких були відправлені на допомогу ЗСУ.
Головною метою цього ярмарку також став збір коштів на допомогу українським військовим. Кожен бажаючий міг придбати будь-які смаколики, патріотичні шопери, прикраси, сувеніри та інші вироби хенд-мейду, а кошти покласти у спеціальну урну.







В ході великого концерту, який йшов три години, глядачі змогли насолодитися патріотичними виступами місцевих талантів – вокальної студії «Нота», тріо «Крізь небо», танцювальної студії «ES DANCE IZMAIL», хореографічними студіями «Драйв» та «Без кордонів», театральної групи «UNBROKEN», театральної майстерні «TWO HELENS BACKSTAGE», вокальним ансамблем «Мелодії Дунаю», вокалістів Катерини Лихащенко, Дар’ї Бутенко, Катерини Пуйческу, Сергія Нейчева, Олени Макарової та іншими.
Зазначимо, зібрані кошти з цього заходу також підуть на потреби Збройних сил України, з якими волонтерська організація «Елітні сітки і не тільки» перебуває на цілодобовому зв’язку та постійно допомагає.

Рейтинг новости: 
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]