Авторизация
 
 

Ізмаїльський Палац спорту запропонував нові послуги та тарифи

Ізмаїльський Палац спорту запропонував нові послуги та тарифи

З 1 вересня в Ізмаїльському Палаці спорту з’явилися нові послуги та набули чинності тарифи на них, затверджені виконкомом міськради.

Як стало відомо, до попереднього переліку послуг додалося «використання зали на 0-му поверсі для індивідуальних та групових занять». Вартість за годину – 100 грн. Також у прайсі з’явилося «використання залу на 2-му поверсі для індивідуальних та групових занять» – 150 грн/година.
Нещодавно у Палаці з’явилася і дитяча кімната. Вартість – 50 грн/год, а використання її для групових занять – 100 грн/год.
Любителі пограти у теніс тепер можуть орендувати тенісний стіл для ігор чи занять – за 100 грн/годину. Використовувати кафе для організації відпочинку відвідувачів закладу також можна – 100 грн./год.
Зазначимо, вартість тарифів та послуг, прийнятих перед відкриттям спорткомплексу, залишилися на колишньому рівні. Згідно з рішенням виконкому, заняття з плавання з 7:00 до 16:00 коштують 120 грн., з 7:00 до 22:00 – 150 грн. Разове відвідування басейну у будній день – 150 грн., у вихідні – 200 грн. Місячний абонемент – 750 грн. Для школярів, студентів, пенсіонерів, військовослужбовців строкової служби та учасників ООС – 500 грн.

Абонент на місяць за використання тренажерного залу з 07:00 до 16:00 коштує 350 грн., з 7:00 до 22:00 – 400 грн. Тариф за абонемент для школярів, студентів, пенсіонерів, військовослужбовців строкової служби, учасників ООС – 250 грн.
Ціна разового відвідування тренажерки для дорослого – 75 грн., для школярів – 50 грн. Індивідуальне заняття із тренером – 180 грн.

Рейтинг новости: 
теги: Ізмаїл
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]