Авторизация
 
 

У США впевнені у програші Путіна та повному провалі російських військ в Україні

У США впевнені у програші Путіна та повному провалі російських військ в Україні

Війна Росії проти України завершиться дипломатичними переговорами, але після повернення окупованих територій. Умови переговорів визначатиме українська сторона, оскільки гру Путіна програно. Про це журналістам заявив Державний секретар США Ентоні Блінкен за підсумками візиту до Києва.
Він уточнив, що від України залежить, як закінчиться війна з Росією, але захоплені Росією території «мають повернутися Україні».
«Це вирішуватиме президент Зеленський, демократично обраний лідер України. Вони повинні визначити, на яких умовах вони захочуть взаємодіяти та займатися дипломатією. Президент Зеленський дуже чітко заявив, що коли це закінчиться, це закінчиться дипломатією, але для серйозної дипломатії потрібні двоє. А одного з цих двох немає і немає жодних ознак, що він з’явиться, і йдеться про Росію», – цитує Блінкена «Голос Америки».
Блінкен підкреслив, що поки Росія не виявляє серйозності намірів повернутися до дипломатичної роботи. Водночас російський президент намагається «реалізувати своє переконання, що Україна не є самостійною країною та належить Росії».
«Цю гру вже закінчено. Путін тут програв», – заявив Блінкен.
Міжнародні новини: Air Moldova відновлює польоти до Росії

Керівництво американської розвідки впевнене, що за шість місяців після повномасштабного вторгнення Росії в Україну плани російського керівництва повністю провалені. Таку заяву зробив директор ЦРУ Вільям Бернс на конференції з кібербезпеки у Вашингтоні, повідомляє The New York Times,
Коментуючи контратаки ЗС України у Херсонській та Харківській областях, Бернс заявив, що Путін «сильно недооцінив мужність та боєздатність України». І «хоч останній глава війни ще не написаний, важко розглядати послужний список Путіна на війні як щось інше, крім провалу».
За оцінками глави ЦРУ, через вторгнення в Україну Росія тривалий час платитиме високу ціну.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]