Авторизация
 
 

В Ізмаїлі відкрився Центр розвитку та інтеграції для ВПО

В Ізмаїлі відкрився Центр розвитку та інтеграції для ВПО

23 серпня в Ізмаїлі відбулося офіційне відкриття Центру розвитку та інтеграції, який працює на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету. Новий творчий простір для розвитку створено громадською організацією «Регіональний аналітичний центр».

Зазначимо, Центр розвитку та інтеграції – це комплексний та інклюзивний простір для внутрішньо переміщених осіб та членів приймаючої громади, де можна налагоджувати зв’язки, спілкуватися і таким чином підтримувати один одного, брати участь у тренінгах та заходах щодо підвищення обізнаності, грати у розвиваючі ігри, включатись у соціальне середовище, отримувати консультаційну підтримку з соціальних та правових питань.

До проведення таких заходів приєдналися люди, які добре знають свою спеціалізацію. Так, заняття з фінансової грамотності проводитимуть фінансові консультанти Марина Талько та Галина Бондаренко з командою волонтерів, мистецький напрямок вестиме творча студія «Сахара Казка» під керівництвом Олени Палій, комп’ютерну грамотність – фахівці держуніверситету, а психологічну підтримку надаватимуть тренери всеукраїнського рівня.


Діяльність Центру має сприяти інтеграції переміщених осіб до приймаючих громад, зазначають організатори.
Планується, що Центр розвитку та інтеграції приверне до спільної діяльності та навчання щонайменше 2000 членів суспільства. На найближчі півроку роботу Центру розплановано, проте організатори сподіваються, що він працюватиме безстроково.
Усі заходи безкоштовні. Щоб приєднатися до них, потрібно заповнити анкету за посиланнями на сторінках у соцмережах Центру розвитку та інтеграції або, безпосередньо, прийти за адресою: м. Ізмаїл, вул. Рєпіна,12.


Рейтинг новости: 
теги: Ізмаїл
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]