Авторизация
 
 

Ізмаїл відзначив День Незалежності України урочистим мітингом

Ізмаїл відзначив День Незалежності України урочистим мітингом

24 серпня Ізмаїл, разом з усією країною, відзначив 31-у річницю з Дня Незалежності України. Цього року святкування відбулося за умов російсько-української війни, в якій наша країна бореться не лише за свій суверенітет, а й за своє майбутнє загалом.
Через загрозу обстрілу місцева влада відмовилася від проведення масових заходів. Тому традиційні урочистості на честь свята пройшли за скороченою програмою та за участю обмеженої кількості присутніх.
Біля пам’ятника Тарасу Шевченку з самого ранку зібралися перші особи міста та району, на чолі з головою Ізмаїльської військової адміністрації Родіоном Абашевим та мером Андрієм Абрамченком. Також були присутні депутати Ізмаїльської міської ради, члени виконавчого комітету, прикордонники, представники правоохоронних органів, Навчального центру морської охорони та духовенства.
Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять героїв, які загинули на полях битв. Після цього урочисто поклали квіти до підніжжя пам’ятника видатному українському поету та громадському діячу, невтомному борцю за свободу України Тарасу Григоровичу Шевченку.
[/i]

Рейтинг новости: 
теги: Ізмаїл
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]