Авторизация
 
 

Робот мийки CyberWash - автоматизовані безконтактні автомийки


CyberWash є провідною компанією в Україні у сфері автоматизованих безконтактних автомийок. Ця компанія є офіційним представником сертифікованого обладнання для автоматизованих мийок та має понад 15 автомийок у різних містах України, включаючи Київ, Одесу, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Умань та Чернівці​​.

Особливість роботизованих автомийок CyberWash полягає у повній автоматизації процесу мийки, що дозволяє уникнути потреби в наймі кваліфікованих працівників та постійному контролі.


Обладнання для мийок виготовляється компанією Leisu Cleaning Equipment Co., Ltd, яка використовує компоненти від відомих світових виробників. Вони включають електродвигуни Siemens, датчики PEPPERL + FUCHS, електрокомпоненти Schneider, напірні шланги Parker, сопла SPRAY, підшипники NSK, нержавіючі фітинги з Японії та контролери з Тайваню​​.

Одні з популярних моделей можно виокремити:
Робот мийка CyberWash SG
Ціна: 65 000 дол.
Монтажні розміри: 10000 х 4400 х 4000 мм.
Макс. габарити автомобіля: 7000 х 2500 х 2850 мм.
Споживана потужність: 22 кВт
Особливості: горизонтальний рукав, аварійне відключення, управління пультом, цифрова система запобігання зіткнень, чарівний шампунь з LED підсвічуванням, інтелектуальна тривимірна система виявлення.

Робот мийка CyberWash 360 Plus
Ціна: 48 000 дол.
Монтажні розміри: 9000 x 4000 x 3500 мм
Макс. габарити автомобіля: 5900 x 2900 x 2050 мм
Споживана потужність: 22 кВт
Особливості: г-образний рукав, аварійне відключення, управління пультом, цифрова система запобігання зіткнень, чарівний шампунь з LED підсвічуванням.

Робот мийка CyberWash 360 OverGlow
Ціна: 47 000 дол
Монтажні розміри: 9000 x 4000 x 3500 мм
Макс. габарити автомобіля: 5900 x 2900 x 2050 мм
Споживана потужність: 22 кВт
Особливості: г-образний рукав, аварійне відключення, управління пультом, цифрова система запобігання зіткнень, звукова система нагадувань, повертання до дзеркал, система голосового оповіщення, чарівний шампунь з LED підсвічуванням.


Базовий функціонал мийок включає мийку днища та коліс високим тиском, нанесення емульсії та активної піни, мийку високим тиском, нанесення рідкого воску та ополіскування осмотичною водою. Процес завершується безконтактним обдувом, який прибирає всю зайву вологу. Весь процес займає від 3 до 8 хвилин​​​.

CyberWash надає 24-місячну гарантію на виробничий брак, забезпечує прозорі умови купівлі, інформаційну підтримку для відкриття бізнесу та технічне обслуговування обладнання​​. Компанія також має склад комплектуючих на території країни для швидкого усунення несправностей.

Контактні дані:
+38 (050) 777 22 11
+38 (098) 777 22 11
[email protected]

Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]