Авторизация
 
 

На Херсонщині рашисти зґвалтували дворічних близнюків – вони загинули після цього


 
Омбудсмен Верховної Ради Людмила Денісова повідомляє про жахливі випадки зґвалтування дітей у Херсонської області. Батьки дітей з села Олександрівка звернулися на телефонну лінію психологічної допомоги. Вони розповіли про факти сексуального насильства та надали дозвіл на публікацію інформації.
 

На Херсонщині рашисти зґвалтували дворічних близнюків – вони загинули після цього

 
Двоє дівчаток 12 та 15 років зґвалтовані рашистами.
 
Дівчинка 6 місяців, росіяни ґвалтували чайною ложкою.
 
Двоє хлопчиків-близнюків дворічного віку разом з мамою були вдома. Увірвалися 5 рашистів, один тримав матір, решта по двоє гвалтували малюків орально та анально. Діти загинули від отриманих розривів та втрати крові.
 
Трирічного хлопчика на очах у матері зґвалтували два рашисти, від отриманих травм дитина померла.
 
Сексуальне насильство суворо заборонено статтею 27 Женевської конвенції про захист цивільного населення під час війни 1949 року.
 
Зґвалтування як військовий злочин є найважчим злочином, а також однією із складових геноциду.
 
Денісова просить заступника Генерального секретаря ООН – Спеціального представника з питань сексуального насильства в умовах конфлікту Прамілу Паттен в рамках свого мандату ініціювати проведення відповідними органами рф розслідування цих фактів та притягнення до відповідальності винних осіб, а також вжиття заходів для попередження вчинення сексуального насильства російськими військами.  


Источник - Культурометр
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
теги: Новости
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]