Авторизация
 
 

В Ізмаїлі відзначили День захисників і захисниць України

В Ізмаїлі відзначили День захисників і захисниць України

День захисників і захисниць України в Ізмаїлі відзначили патріотичним святом, концертом для військовослужбовців і традиційним мітингом. Цього дня місто, разом з усією країною, схилило голови перед самовідданістю, героїзмом і патріотизмом українських захисників, зокрема тих – хто заплатив за це ціною власного життя.

Напередодні свята, 13 жовтня, для підвищення морального духу військових артистами Обласного центру національних культур було організовано патріотичне свято та концерт.
Від імені голови Ізмаїльської РВА Родіона Абашева військовослужбовців привітав перший заступник Михайло Шарафаненко. Він з гордістю вручив грамоти військовослужбовцям за сумлінну службу та з нагоди Дня захисників і захисниць України. У свою чергу, грамоти від міського голови вручив перший заступник Сергій Лузанов. Слова привітання також прозвучали від заступника начальника 17-го прикордонного загону ім. полковника Олександра Жуковського, підполковника Віктора Сапунжи. За сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди свята почесними грамотами і нагородами заохочено низку військовослужбовців-прикордонників.

Після завершення офіційної частини розпочалася концертна програма. Патріотичні пісні про Україну лунали у виконанні найкращих міських солістів та вокалістів Обласного центру національних культур.
14 жовтня, безпосередньо у святковий день, відбувся традиційний мітинг і покладання квітів. Участь у них взяли представники міської та районної влади, силових структур, керівники підприємств, організацій та установ міста, а також небайдужі ізмаїльчани.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх, хто загинув на полях битв і тих, чиї невинні життя забрала війна. Після цього, представники влади та військовослужбовці поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку – Великому Кобзареві та невтомному борцю за свободу України.



Рейтинг новости: 
теги: Ізмаїл
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]