Авторизация
 
 

Ізмаїльські рятувальники отримали нову пожежну машину

Ізмаїльські рятувальники отримали нову пожежну машину

3-й Державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС України в Одеській області, що дислокується в Ізмаїлі, 3 вересня отримав нову пожежну машину – автопарк частини поповнився на одну автоцистерну на 8 т води та 800 л піноутворювача.
Рішення про передачу спецтранспорту було прийнято після звернення до начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка та голови Одеської обласної ради Григорія Діденка для покращення роботи підрозділів, своєчасного реагування та мінімізації виїздів у разі виникнення надзвичайних ситуацій.







На презентації були присутні перший заступник голови Ізмаїльської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко та заступник Ізмаїльського міського голови Сергій Лузанов.
Пожежна автоцистерна характеризується підвищеною прохідністю, перевозить 8 тонн води та 800 літрів піноутворювача – для гасіння нафтопродуктів, транспортних засобів та інших легкозаймистих речовин. Крім цього, вона має пристрої для взаємодії з дерев’яними конструкціями, плаваючою мотопомпою та іншим прогресивним обладнанням, завдяки якому стає можливим оперативне та ефективне гасіння пожежі навіть у важкодоступних місцях.
Ця автономна одиниця може локально відпрацьовувати надзвичайні ситуації, зазначили рятувальники. Її планується використовувати на будь-яких пожежах, у ліквідації ДТП, для вилучення транспортних засобів із кюветів тощо.
Зазначимо, обласна адміністрація пообіцяла незабаром надати Ізмаїльському району ще 5 одиниць такої техніки.

Рейтинг новости: 
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]