Авторизация
 
 

Ізмаїл відзначив річницю визволення від нацистських окупантів

Ізмаїл відзначив річницю визволення від нацистських окупантів

26 серпня 1944 року – знаменна дата в історії Ізмаїла. У 2022 році виповнюється 78-ма річниця з того часу, як у ході наступальної операції 3-го Українського фронту Ізмаїл був повністю звільнений від фашистських окупантів.
З нагоди пам’ятної дати в Ізмаїлі на Площі Перемоги відбувся урочистий мітинг. Участь у ньому взяли – перший заступник міського голови Катерина Татаринцева, секретар міської ради Сергій Чмига, начальник Управління культури і туризму Сергій Лузанов, заступник голови Ізмаїльської РДА Сергій Проданов, а також представники правоохоронних органів, прикордонники та ветерани.
Близько тисячі ізмаїльчан не повернулися додому з цієї війни. Їх імена висічені у граніті братської могили на площі Перемоги та на пам’ятних дошках. Крім цього, іменами визволителів названо вулиці Ізмаїла. Пам’ять усіх загиблих на полях боїв вшанували хвилиною мовчання.
Потім, до підніжжя пам’ятника загиблим воїнам, де було виставлено традиційну почесну варту, учасники мітингу поклали квіти.

Митинг в Измаиле

Митинг в Измаиле

Митинг в Измаиле

Митинг в Измаиле

Митинг в Измаиле

Митинг в Измаиле

Рейтинг новости: 
теги: Ізмаїл
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]