Авторизация
 
 

Суд визнав болградського міського голову винним, але звільнив від покарання

Вироком, який опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень, призначені наступні покарання:
За вчинення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією. Службове підроблення:
– штраф в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3 400 грн, з позбавленням права обіймати будь-які посади в органах державної влади і державного управління, органах місцевого самоврядування, інших державних органах, в органах, що надають публічні послуги на строк один рік.
За зловживання владою або службовим становищем:
– позбавлення волі на строк один рік з позбавленням права обіймати будь-які посади в органах державної влади і державного управління, органах місцевого самоврядування, інших державних органах, в органах, що надають публічні послуги, на строк два роки, із штрафом у розмірі п`ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8 500 грн.
За побої і мордування:
– штрафу у розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) грн.
Але щодо покарання (основного та додаткового) суд звільнив обвинуваченого за всіма статтями у зв’язку із закінченням строків давності.
Додамо, що суд задовольнив у повному обсязі цивільний позов прокурора щодо стягнення з обвинуваченого на користь Болградської міської ради 190 072 гривні.
Щодо цивільного позову постраждалого від побоїв, то його суд задовольнив частково, ухваливши стягнути з винного 20 000 гривень.
З Сергія Димитрієва також стягнуть 27 140 гривень за витрати на залучення експертів для проведення судових експертиз.
Крім того, з набранням вироком законної сили скасовуються накладені на майно Болградської міськради та обвинуваченого арешти.
Додамо, що сторони можуть оскаржити вирок в апеляційному порядку протягом тридцяти днів з дня його проголошення.
На Одещині затримали злочине угруповання за скоєння розбійних нападів

Рейтинг новости: 
теги: Болград
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]