Авторизация
 
 

За знищену гуманітарку треба відповідати – Болградська прокуратура

Розслідуванням випадку знищення понад двох тонни печива, яке було отримано Болградською місцевою владою як гуманітарна допомога зайнялися правоохоронні органи.
«Болградська окружна прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу щодо службових осіб Болградської районної адміністрації та Болградської міської ради щодо списання і подальшого знищення більш як двох тонн печива гуманітарної допомоги, у якого вийшов термін зберігання», - повідомила «Махала» з посиланням на прокурора Болградської окружної прокуратури Дмитра Цоєва.
Кримінальне впровадження було зареєстроване після моніторингу ЗМІ. За дорученням прокуратури розслідування веде Болградський відділ поліції.

Додамо, що частина 2 статті 364 Кримінального кодексу «Зловживання владою або службовим становищем» передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
У Києві забезпечать цілодобовий доступ до укриттів
 

Рейтинг новости: 
теги: Болград
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]