Авторизация
 
 

Кисельова та Скабєєву СБУ оголосить у міжнародний розшук за заклики до війни

Слідчі СБУ розслідують кримінальне провадження щодо російських пропагандистів Дмитра Кисельова та Ольги Скабєєвої. Вони підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу України – посягання на територіальну цілісність і недоторканність України які призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків (15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення).

Кисельова та Скабєєву СБУ оголосить у міжнародний розшук за заклики до війни

Так в ефірі російської мультимедійної онлайн-платформи «Смотрим» Скабєєва та Кисельов публічно закликали до зміни меж території України. Вони свідомо виправдовують війну РФ проти нашої країни, в ході якої російські загарбники обстрілюють українські цивільні об’єкти, вбивають мирне населення, ґвалтують жінок і мародерствують у будинках.

Обом фігурантам уже повідомлено про підозру українською та російською мовами у встановленому законом порядку. Найближчим часом їх буде оголошено у міжнародний розшук.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом організації військово-політичним керівництвом Російської Федерації широкомасштабного збройного вторгнення в Україну та нанесення ракетно-бомбових ударів, що призвели до загибелі та поранення тисяч мирних мешканців, знищення та пошкодження великої кількості об’єктів цивільної інфраструктури, які не є військовими цілями, заподіяння значної шкоди екології та безпеці населення здійснюється Головним слідчим управлінням Служби безпеки України.
 

[img]https://www.youtube.com/embed/bFapNt6y0f0?feature=oembed&wmode=opaque[/img]
' alt="">

 

 


Источник - Культурометр
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
теги: Новости
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]