Авторизация
 
 

У Болграді готуються до Міжнародного театрального фестивалю

21 жовтня 2023 року у Болграді планують провести Другий Міжнародний театральний фестиваль «БОЛГРАД - ФЕСТ 2023».

Для участі у фестивалі запрошуються колективи будинків та центрів культури, аматорські театральні колективи, студії України та інших держав.

Колективи повинні складатися з аматорів, ле дозволяється участь професійних акторів, якщо їх кількість не перевищує 25% від загального складу колективу. Кількість учасників колективу обмежена 20 особами.

До участі у Фестивалі допускаються вистави, інтерактивні, розважальні, ігрові чи освітні програми, перфоманси без обмежень за жанром, українською або будь-якою іншою мовою (крім російської). Анотація постановки повинна бути написана та надіслана до Оргкомітету українською мовою. Тривалість вистави - до 60 хвилин.

Фестиваль проводиться один раз на два роки на базі закладів культури Болградської міської ради в м. Болград очно або онлайн.

Вікових обмежень акторів та осіб, які беруть участь в постановках чи їх підготовці, немає. Офіційними мовами Фестивалю є українська та болгарська.
«Заявка та анкета для участі у Фестивалі приймаються на електрону адресу Оргкомітет [email protected] до 5 вересня. У разі онлайн участі до заяви додаються відео вистави учасників фестивалю», - повідомляє Болградська міськрада.
Додамо, що Фестиваль організує Болградська міськрада; відділ культури, туризму, молоді та спорту та КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міськради за підтримки Міністерства закордонних справ Республіки  Болгарія у рамках програми «Болгарська допомога задля розвитку».
Нагадаємо, що Перший Міжнародний дистанційний театральний фестиваль аматорських театрів «ОнгЪл-Фест», Болград 2020, у якому взяли участь понад 40 театральних колективів з України, Болгарії, Італії, Канади, Молдови та Румунії, відбувся у 2020 році.

Рейтинг новости: 
теги: Болград
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]