Авторизация
 
 

У Болградській лікарні відкрили нове відділення

У КНП «Болградська ЦРЛ» Болградської міської ради розпочало роботу відділення малоінвазивної (малотравматичної) хірургії та гінекології.

За допомогою сучасної апаратури у новому відділенні будуть проводити такі процедури, як колоноскопія (обстеження товстої кишки зсередини, а також  видалення поліпів, інших утворень в товстій кишці, біопсія); гістероскопія (малоінвазивний ендоскопічний метод діагностики та лікування патології матки), - повідомили у Болградській міськраді.

Підкреслюється, що ці процедури будуть проводиться під наркозом, чого не роблять у жодній лікарні півдня Одеської області.

У новому відділенні встановили апарат «Свармед», за допомогою якого болградські лікарі проводять операції з видалення гемороїдальних вузлів та лікування варикозу вен.

Лапароскопічна стійка, яку в лікарні використовують вже не перший рік, також переїхала у нове відділення з відділення загальної та гнійної хірургії.

Встановлений у відділенні й новий біполярний коагулятор з безліччю насадок, який дозволяє безкровно та малотравматично видаляти шкірні новоутворення.

[caption id="attachment_280418" align="aligncenter" width="640"] Отделение малоинвазивной хирургии и гинекологии, фото: Bolgradsovet[/caption]

Медики розповідають, що пацієнтам пропонуватимуть багато цікавих та нових послуг, у тому числі усе те, що підпадає під пакет «Хірургія одного дня», аж до деяких видів пластичної хірургії.

Додамо, що за словами керівника Болградської ЦРЛ Віктора Дішлі, під час створення відділення вдалося не лише зберегли штат, а й розширили його, а також додали 10 ліжко-місць, яких у лікарні  тепер 180.
В Болграді жінка народила у машині

Рейтинг новости: 
теги: Болград
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]