Авторизация
 
 

Злочини російської армії у тимчасово окупованих українських громадах чинилися за наказом командування, в цьому немає жодних сумнівів

Злочини російської армії у тимчасово окупованих українських громадах чинилися за наказом командування, в цьому немає жодних сумнівів


Олена Швидка, голова Іванівської громади у Чернігівській області, розповідає про злочини російської армії проти людства протягом 25 днів окупації. Іванівська громада об’єднує 17 сіл, кількість мешканців громади до повномасштабного вторгнення росії складала 7027 людей.
Про це пише "Економічна правда"
"Найбільший біль Іванівської громади після окупації – це психологічно травмовані люди. Жахи, які вони пережили або побачили на власні очі, вони ніколи не зможуть ані забути, ані вибачити. Найбільший виклик для громади – прийдешня зима. Більше тисячі родин не мають де зимувати, багато людей втратили все і не мають найнеобхіднішого – ковдри, чайники, праски, посуд – потрібно все", - Іван Фурсенко, радник Асоціації міст України.
Якщо ви маєте можливість допомогти Іванівській громаді, скористайтеся контактами на офіційному сайті громади.
Іванівська територіальна громада – одна з тих, яка постраждала найбільше від злочинів російської армії. Через закатованих і вбитих російськими військовими цивільних у Іванівській громаді рівень смертності у березні-квітні 2022 року збільшився у 14! разів, у громаді повністю зруйновано більше 1300 домогосподарств, психологічна травма, яку одержали жителі громади, невиліковна.


Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]