Авторизация
 
 

В Одесі безкоштовно покажуть найкращі мультики світу

LINOLEUM повертається до Одеси з показами найкращої міжнародної та української анімації. Сучасні хіти, які підкорили десятки світових фестивалів та змогли показати те, на що не спроможні інші види мистецтв.
9 та 10 жовтня у Музеї сучасного мистецтва Одеси. Вхід – вільний.

В Одесі безкоштовно покажуть найкращі мультики світу

Сучасна, кмітлива, грайлива, зухвала, часом сумна, часом така, що дарує надію: анімація об’єднує різні жанри, дарує нам різних героїв та спілкується на різні теми, проте висвітлює однаково важливі питання найбільш зрозумілою мовою – анімацією.

Окрім показів виступить куратор напрямку Visual Arts у Projector – Creative & Tech Online Institute Олег Маламуж, за сумісництвом режисер анімаційних повнометражних фільмів «Мавка», «Викрадена принцеса», «Роксолана». Олег розповість про те з чого почати в анімації та як втілити свої мрії, а також проведе воркшоп зі швидкого малюнку для всіх бажаючих.

РОЗКЛАД

9 жовтня
16:00-17:00 – лекція на тему “Анімація, з чого почати та як втілити свої мрії”
17:30-18:30 – воркшоп “Швидкий малюнок” для всіх бажаючих (з собою мати блокноти, олівці/ручки)
19:00-20:30 – показ українського конкурсу LINOLEUM 2021

10 жовтня
19:00-20:30 – показ програми міжнародного конкурсу LINOLEUM 2021

Програма може змінюватися та доповнюватися. Покази відбуваються за підтримки ГО “Культпросвіт” в рамках ініціативи “Кіномісія”. Фестиваль відбувається за підтримки Держкіно України

 


Источник - Культурометр
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
теги: Арт
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]