Авторизация
 
 

В Одесі показали Вражаріум де зібрали різні куточки світу

У парку Шевченка 7 вересня біля Карантинної стіни відкрилась інтерактивна виставка #Вражаріум. Тут зібрали різні куточки світу для бажаючих отримати враження від подорожейне покидаючи рідного міста. Піднятися на Еверест, подивитися шоу Cirque du Soleil, зазирнути в блакитне місто Шефшауен: все це можна побачити в одному місці. Поспішайте, адже сьогодні 14 вересня останній день роботи виставки.

В Одесі показали Вражаріум де зібрали різні куточки світу

«44% українців називають мандрівки своєю мрією №1*, на рівні з фінансовим добробутом, але у часи пандемії подорожувати стає все складніше, — говорить Олександр Лавров, організатор виставки, — У Вражаріумі від Smile зібрані десятки вражень та дивовижних місць звідусіль. Зараз у нас два морські контейнери, але щороку їхня кількість буде зростати, аж поки ми не зберемо в одному місці все найкраще, що є на планеті. Приходьте побачити, відчути і пережити найкращі враження».
Над концепцією та втіленням виставки в життя працювала агенція Gres Todorchuk.

«Сама назва “Вражаріум” вимагає створення живих вражень, — говорить керівниця проєкту Юлія Соловей. — Наприклад, ми хотіли, щоб глядачі не просто подивилися на Париж, а побували в гостях у Ірени Карпи в 13-му окрузі, не просто почитали про Антарктиду, а почули привітання до українців від полярників станції “Академік Вернадський”. Ми шукали людей, що зафільмують поїздку в нью-йоркському таксі та прогулянку на човні в Бангкоку, знімали на камеру вуличних танцівників у фавелах Ріо та оживили химер Нотр-Дам де Парі. А ще створили на вході сувенірну крамничку, де відвідувачі виставки можуть помінятися магнітами з найрізноманітніших куточків світу».

В Одесі показали Вражаріум де зібрали різні куточки світу

У 12-метровому морському контейнері відвідувачів чекають понад 30 інтерактивів, присвячених чотирьом містам, — Парижу, Нью-Йорку, Ріо-де-Жанейро та Бангкоку. Тут можна побачити світлове шоу на Нотр-Дам де Парі, обрати маршрут нью-йоркського таксі, опинитися на карнавалі в Ріо та зазирнути на ринки тайської столиці.

В Одесі показали Вражаріум де зібрали різні куточки світу

Другий контейнер відтворює вулицю марокканського міста Шефшауена, яке називають блакитним через колір будинків. Віддалений шум марокканського базару, деталі місцевого побуту й аромат спецій створюють враження присутності. Сфотографуватися з рафлезією та керувати північним сяйвом.
 
Вхід вільний за попередньою реєстрацією в чат-боті: //linktr.ee/vrazharium_smile
 
Режим роботи: у будні — з 16:00 до 21:00, у вихідні — з 10:00 до 21:00.
 
далі виставка переїжджає до Львова, Харкова та Дніпро.
17 – 24 вересня: Львів, фонтан біля Оперного театру
27 вересня – 3 жовтня: Харків, площа Свободи
7 – 15 жовтня: Дніпро, площа Героїв Майдану

 


Источник - Культурометр
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
теги: Новости
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]