Авторизация
 
 

Видовищні бої, подарунки військовим та аукціон: в Одесі пройшов благодійний турнір «Воїни Самсона»




Благодійний турнір із змішаних бойових мистецтв «Воїни Самсона», присвячений трьом загиблим на фронті бійцям охоронного агентства «Самсон Груп-06», відбувся 19 липня в Одесі.
Як розповів організатор заходу, президент Бійцівського клубу «Samson Fight Club» і депутат Одеської облради Андрій Бабенко, ідея провести турнір в пам'ять про своїх побратимів прийшла йому кілька місяців тому.
«Я постійно пам'ятаю цих хлопців: Кирило Околичний, Сергій Хлистун, Сергій Раджабов. І мені захотілося зробити щось, щоб нагадати і решті - ми тут, тільки завдяки мужності тих, хто загинув заради незалежності нашої країни, - зазначив Андрій Бабенко. - Наш обов'язок - завжди пам'ятати про цих людей і робити все можливе для того, щоб допомогти тим, хто зараз на фронті і захищає Україну. Тому турнір благодійний, усі зібрані тут кошти підуть на купівлю FPV-дронів для армії та автомобілів».

Організатор заходу подякував гостям і спонсорам, які допомогли здійснити задумане, і наголосив, що зараз дуже важливо, щоб кожен робив усе від нього залежне для наближення перемоги.
Одним із гостей турніру став мер Одеси Геннадій Труханов. За його словами, завдяки таким заходам наша країна і наше місто показують, що, незважаючи ні на що, ми продовжуємо жити, розвиватися й український дух нікому не зломити.
«Це не просто видовищний захід, це приклад того, наскільки сильна наша нація. Тому що навіть у такий непростий час люди об'єднуються, щоб провести бої, допомогти військовим, а головне - продовжити розвиток спорту, який готує наше молоде покоління, робить їх сильними, стійкими, витривалими», - заявив мер міста.

Голова Одеської облради Григорій Діденко додав, що це не просто змагання, а символ нашої сили духу і єднання, які і роблять нашу країну непереможною.

Народна депутатка України Юлія Діденко окремо відзначила подвиг, який щодня здійснюють українські жінки, які чекають на своїх коханих з війни, переживають за них, втрачають їх.
«Для мене завжди найскладніше - зустрічатися з такими жінками, бо я уявляю, скільки сил і мужності їм потрібно щодня, щоб підтримувати, надихати, чекати на своїх чоловіків, піклуватися про дітей, справлятися з втратами. Тільки українські жінки здатні на такий подвиг і зараз я б хотіла від щирого серця подякувати їм і побажати сил і терпіння», - сказала Юлія Діденко.


Серед гостей заходу було багато військовослужбовців, які закликали присутніх не забувати, що війна триває, і завжди пам'ятати, що будь-яка допомога і підтримка важливі. Вони також попросили українців залишити всі свої сварки і протиріччя осторонь, тому що тільки завдяки згуртованості та єдності можна перемогти ворога. Організатори, не чекаючи закінчення турніру, передали військовим чотири автомобілі для фронту і пообіцяли, що допомоги буде ще більше.
«Це обов'язок усіх нас, хто зараз в тилу, зробити так, щоб зберегти якомога більше життів наших воїнів, - заявив Андрій Бабенко. - А для цього їм потрібно більше зброї, автомобілів, тому кожен із нас має допомагати в міру своїх можливостей і пам'ятати, завдяки кому ми можемо ось так збиратися, проводити заходи і взагалі жити».
Крім видовищних боїв аматорів і професійних спортсменів гості заходу змогли взяти участь у благодійному аукціоні, кошти від якого підуть на закупівлю дронів і машин для армії.

Що стосується змагань, то першими билися аматори. У ваговій категорії 52 кг на октагоні зустрілися 15-річний вихованець одеського клубу «Samson Fight Club» Дмитро Вернидуб та представник міста Горішні Плавні Сергій Мохтан. Переможцем бою став одесит.
У цій же віковій категорії, але вагою 70 кг, змагалися Іван Волокітін з Мирнограда та представник «Samson Fight Club» Єгор Топалу, який став переможцем.
Третій бій відбувся між дівчатами у віковій категорії +18 та ваговій 52 кг. Проти Анни Васильчук зі Львова вийшла Діана Музиченко з Києва. Перемогла у двобої львівянка.
У ваговій категорії 62 кг зустрілися Артем Д’яченко з Новомосковська та Павло Кравченко із Бучі. Перемогу здобув Павло Кравченко.
У ваговій категорії 61 кг серед дівчат зустрілися Ксенія Бобровнік з Кривого Рогу та Олександра Лукацька з Первомайська, яка й одержала перемогу.
В останньому аматорському поєдинку у ваговій категорії +93 кг на октагоні опинилися Денис Деревенський з Мирнограда та В’ячеслав Великий з Кременчука. Переміг у цьому бою спортсмен з Кременчука.
Після цього настала черга професійних спортсменів продемонструвати свої здібності. В категорії К1 зустрілися вихованці одеського клубу «Зевс» Ігор Січкар та Андрій Лисиця. Переможцем став Ігор Січкар.

А в бою між двома одеситами Владиславом Гридасовим та Олександром Воронцовим, переміг останній.

Відбувся на турнірі і один боксерський поєдинок між Євгеном Клименко з Одеси та Валентином Зеровим з Миколаєва. У цьому двобої перемогу здобув одесит.

У категорії 61 кг серед хлопців змагалися Владислав Кійло з Горішніх Плавнів та Максим Коршунов з Миколаєва. Переміг у бою Максим Коршунов.

Олександр Михайлін з Кременчука та Владислав Лесечко з Лубни зустрілися в категорії 70 кг. Перемогу здобув Владислав Лесечко.

У цій же категорії також змагалися Артур Толстов з Дніпра та Біліл Анвар Хамза з Одеси, який і переміг у двобої.

У ваговій категорій 77 кг проти киянина Івана Стефюка вийшов одесит Шаміль Мустафаєв, який здобув перемогу.

Володимир Дума з Києва зустрівся з Баширом Мустафаєвим з Одеси у ваговій категорії 84 кг. У цьому двобої також переміг одесит.

У змаганні між Даніїлом Савченко з Дніпра та Тофігом Хасановим з Одеси перемогу здобув останній.

І звісно найочікуванішим був останній бій за пояс чемпіона між представником «Samson Fight Club» Владиславом Мельником і спортсменом із полтавського клубу «Спарта» Ярославом Жовтюком.
Вихованець одеського клубу, не дивлячись на травму руки, здобув перемогу і пояс залишився у нашому місті.




Партнерами турніру виступили:



Генеральний партнер – охоронне агентство «Самсон Групп-06»




Науково-виробниче підприємство «Агро-Ритм»




Група компаній «Зевс»




Фермерське господарство «Глибокий Яр»




Благодійний фонд «Надія Затишшя»




ТОВ «Салаг Україна»




Компанія «Trading Fuel»




Автосалони «Експрес Авто» та «Гранд Авто»




Компанія спортивного обладнання для єдиноборств «Лев спорт»




Благодійний фонд Терентьєва




Кафе «Соля Коффі»




Благодійний фонд «Нові Горизонти»




Компанія «Кіп Карс Авто»




Компанія «Чорноморська рів’єра»




Промоутерська компанія Mix Fight Promotion




Охоронний підрозділ «Дефенс»











Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]