Авторизация
 
 

"Ми не встигли нічого зробити, коли розпочався «салют» над нами", - свідок трагічних подій на 8-й станції Великого Фонтану



Майже два місяці минуло з дня трагічних подій, які трапились на 8 станції Великого Фонтану. Ракетний обстріл рф забрав життя дорослих і дітей, внаслідок повітряної атаки десятки громадян отримали тяжкі поранення. Серед постраждалих – тренер з тенісу Марина (Журба) Слободянюк, яка в той день проводила заняття.
В памʼять про загиблих проректора Міжнародного гуманітарного університету Бориса Васильєва та випускника НУ «ОЮА» Журби Родіона студенти Одеської юридичної академії взяли інтервʼю у свідка тих подій, свого викладача, пані Марини.
В ексклюзивному коментарі Марина Журба розповіла про свою травму та відновлення, про повернення на корт, а також про те, як десятки дітей дивом вціліли після обстрілу, оскільки Будинок Прийомів МГУ (так званий «Замок Гаррі Поттера») взяв весь удар на себе.
"Я отримала наскрізне поранення стегна. Залетів осколок і вилетів наскрізь. Також був перелом нижньої кінцівки. Але я вважаю, що вже все добре. Адже через півтора місяці я почала ходити. Очікую якнайшвидшого видужання
У той день зі мною тренувались маленькі діти, 5-6 років. Ми не встигли нічого зробити, коли розпочався "салют" над нами. Діти встигли побігти до мами, а я впала від поранення. Зі мною на корті перебувала сестра і партнер по тенісу, які швидко перев'язали рану і таким чином врятували від крововтрати. Це просто диво, що ми всі вціліли
Так мабуть повинно бути, що діти, які були в спортивному комплексі, не постраждали. А весь удар пішов на Будинок Прийомів. І нам пощастило, і дітям, які тренувались у комплексі, що ми всі залишились живі.
Я психологічно йду туди спокійно, хоча на тому місці я зазнала великої втрати. Але на 8-ій станції ми займаємось вже дуже багато років. Там таке чудове місце. Думаю, що, врешті-решт, все буде добре", - заявила Марина Журба.

Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]