Авторизация
 
 

Михайло Поживанов: «Радий долучитися до нагородження Дмитра Тузова!»




У Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулася церемонія вручення премії «За громадянську позицію в публіцистиці» імені Джеймса Мейса – безкомпромісного публіциста та дослідника Голодомору в Україні. Цей проєкт уже протягом багатьох років підтримує політичний і громадський діяч Михайло Поживанов.

– Певно, зараз українці як ніколи розуміють, що несуть з собою тоталітарні держави, що таке знищення цілого народу і що значить геноцид, – зауважує Михайло Поживанов. – Цього року 90 років Голодомору, 90 років геноциду українців. І світ неодмінно має знати про такі сумні сторінки історії та не забувати їх. Саме тому газета «День» та Лариса Івшина як головна редакторка видання заснували премію імені Джеймса Мейса і вручають її щороку кращому журналісту за правдиве і професійне висвітлення фактів та подій.
Для мене честь уже багато років підтримувати цей проєкт матеріально та в якості голови Наглядової ради Благодійного фонду газети «День». Як політик і громадський діяч я знаю, наскільки важлива для країни громадянська позиція, чесність, етика і чіткість висловлення.
Ми завжди обираємо найдостойніших кандидатів. Цього року нагороди удостоївся відомий український теле- і радіожурналіст, політичний оглядач, автор документальних фільмів та авторських колонок Дмитро Тузов, якого я особисто добре знаю, з яким неодноразово спілкувалися. З початку повномасштабного вторгнення він веде прямі етери із зони бойових дій. Отож, радо долучаюся до нагородження Дмитра Тузова! Пишаюся українцями! Слава Україні!

Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]