Авторизация
 
 

В Ізмаїльському районі заборонено вихід плавзасобів у районах озера Сасик та річки Дунай

В Ізмаїльському районі заборонено вихід плавзасобів у районах озера Сасик та річки Дунай

Зважаючи на отриманий лист від Одеської обласної державної військової адміністрації про заборону виходу маломірного флоту у внутрішні води України, Ізмаїльський прикордонний загін інформує про обмеження на ділянці відповідальності.
Зокрема, загальним наказом Одеської військової адміністрації та ОК «Південь» від 31.08.2022 № 19 внесено зміни до пункту 1 попереднього спільного наказу від 17.06.2022 № 10. У ньому сказано заборонити вихід (перебування) маломірних суден та інших плавзасобів флоту для вилову водних біоресурсів у внутрішніх водоймах Одеської області.
Зокрема, на ділянці Ізмаїльського загону – це озеро Сасик (крім ділянок від лінії точок географічних координат 45.619447, 29.608915 – 45.680043, 29.632586 – 45.828370, 29.66172. Заборонений вихід плавзасобів і на річці Дунай – 34 км р. Дунай – 12 км Соломонового рукава; 12-0 км Соломонового рукава; 21-17 км р. Дунай).

Рейтинг новости: 
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]