Авторизация
 
 

Надати Одеському художньому музею статус національного просять президента

До Президента України Володимира Зеленського було направлено звернення із проханням надати Одеському художньому музею статус національного. Його підписало майже 50 діячів культури, музейників та митців, серед них такі відомі особистості як Олексій Ботвінов, Владислав Троїцький, Борис Херсонський, Сергій Жадан, Михайло Рева, Катерина Чуєва, Катерина Бабкіна, Олеся Островська-Люта, Юлія Литвинець та багато інших.
?

Надати Одеському художньому музею статус національного просять президента


?
Отримати для музею цей статус було давньою мрією і метою директора Олександра Ройтбурда, який пішов з життя. За останні три роки музей докорінно змінився та став центром суспільного життя і точкою культурного тяжіння не тільки для одеситів, а й для мешканців усієї країни, підкреслюють у музеї.
?
У цьому рішенні нас підтримало багато однодумців. Звернення склали голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький і депутат Одеської міської ради, відомий бізнесмен та меценат Вадим Мороховський.

Надати Одеському художньому музею статус національного просять президента


Надати Одеському художньому музею статус національного просять президента

?
Збір підписів представників спільноти з галузі культури та мистецтв продовжується. Ви також можете долучитися до нашої ініціативи та залишити свій підпис. Ознайомитися з текстом можна за посиланням //www.ofam.org.ua/zvernenna-do-presydenta.
?  


Источник - Культурометр
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
теги: Новости
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]