Авторизация
 
 

У Литві почали затримувати авто на російських номерах

повідомило видання LRT.[/quote]
В інформації митниці йдеться, що «автомобіль, найімовірніше, буде конфісковано і передано на потреби України».
Додамо, що після перевірки документів з’ясувалося, що власником автомобіля є громадянка росії, якої в машині не було, а водій запевняв, що не знав про обов’язок перереєстровувати в Литві автомобілі з російською реєстрацією в Європейському союзі (ЄС).
Нагадаємо, що автомобілі, що в’їжджають до Литви, мали бути перереєстровані або покинути її територію протягом шести місяців, починаючи з 11 вересня 2023 року.
У виняткових випадках автомобілі, що прямують транзитом до Калінінградської області або з неї, можуть продовжувати перетинати Литву за спрощеним транзитним документом, але в’їзд у країну дозволено тільки в тому разі, якщо в автомобілі їде власник.
Нагадаємо, що у вересні 2023 року Єврокомісія пояснила, що у зв’язку з введеними санкціями громадяни рф не можуть ввозити на територію Євросоюзу автомобілі на російських номерах, ноутбуки, смартфони, косметику і ряд інших товарів.
Також в’їзд для авто з російськими номерами закрили Естонія, Латвія, Литва, Фінляндія та Польща.
[quote]Автомобілі з російськими номерами повинні виїхати з Фінляндії[/quote]
 

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]