Авторизация
 
 
  • 14:00 – Избиение женщины в Одессе военным – в полиции рассказали подробности 
  • 11:01 – В Одессе за неделю родились 95 детишек 

В Одеській області викрили масштабне виробництво контрафактної побутової хімії

На Одещині викрили масштабне виробництво контрафактної побутової хімії відомих світових брендів. Вилучено готову продукцію, сировину та обладнання на 52,8 млн грн.
Про це повідомили у Територіальному управлінні Бюро економічної безпеки.

Одесит організував групу осіб для повного циклу виробництва та розповсюдження побутової хімії. Кожному з членів організованого злочинного угрупування було відведено певну роль у процесі виробництва, зберігання та продажу контрафакту. Товар продавали у роздріб та оптом через інтернет-сайти, телеграм-канали та у торговельних точках на ринках по всій Одеській області, в тому числі на ринку “7 км”.
В Одесі спростовують фейк про можливе зараження води холерою
У ході обшуків виявлено 2 лінії для розливу готової продукції та 3 лінії для пакування. Вилучено понад 18 тис. літрів готових миючих засобів, з них засоби гігієни - понад 8 тис. одиниць, порошок загальним об’ємом 510 кг, сировину для виробництва миючих засобів та порошку загальним об’ємом 11,4 тони. Також вилучено понад 40 тис. одиниць тари, у тому числі з нанесеним найменуванням відомих брендів виробників побутової хімії.

Наразі слідчі дії тривають, встановлюється повне коло причетних осіб до незаконної діяльності.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]