Авторизация
 
 

Військового з Придністров’я звинувачують у спробі продати таємницю аккаунту в соцмережі

Військового з Придністров’я звинувачують у спробі продати таємницю аккаунту в соцмережі

В Придністровському регіоні Молдови тираспольський спецназ затримав військовослужбовця за «державну зраду». Його підозрюють у спробі продати інформацію про чисельність особового складу та військової техніки у невизнаному регіоні.
Як повідомляє молдавське видання NOI, придністровського військового звинувачують у тому, що він піддався на вмовляння жінки, яка представилася британською журналісткою, і спробував надати аккаунту у соціальній мережі інформацію про чисельний склад військових підрозділів та військової техніки у Придністровському регіоні в обмін на 500 американських доларів.
Йому загрожує до 20 років позбавлення волі.
У Тирасполі стверджують, що у згаданого облікового запису в соціальній мережі досить широке коло знайомств серед придністровських військових. Багатьом із них, нібито, журналістка пропонувала продати військову таємницю за грошову винагороду від 200 до 600 доларів США.
Придністровські силовики підозрюють, що за обліковим записом можуть стояти іноземні спеціальні служби.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]