Авторизация
 
 

Влада відреагувала на обурення бізнесу

=AZXf6PoEWMw0tSwc1xcErDhKLLF8OHbY_t_icgl4BooYQePm2InKXF_dA8vhl_IKYdc1kXJvnQN0JyeS_mHSBJEBRslBCLUDNe-LI0Xo5iCgGqHHHHwURpA9H50dpOwqEX50fgFTkrmX3QM64YVo-QO9R]написав співвласник Monobank Олег Гороховський після зустрічи з президентом.[/quote]
Він також додав, що Рада, до якої увійдуть підприємці, яких всі добре знають, ставить своєю головною метою не просто допомогти зрозуміти проблематику.
[quote]«Ми хочемо реально змінити то, як держава ставиться до бізнесу. Для цього нам не потрібні посади та повноваження. Нам повинно вистачити технологій, здорового глузду та енергії. Швидко все не виправимо. Але змусити поважати підприємців та зробити так, щоб підприємництво в Україні було безпечним ми дуже хочемо і сподіваюсь зможемо. Якщо ми самі не виправимо свою країну, то хто ж тоді?», – зазначив бізнесмен.[/quote]
Додамо, що Указом президента ведено в дію Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 січня 2024 року «Про невідкладні заходи із забезпечення економічної безпеки на період дії правового режиму воєнного стану».
Крім створення Ради у документі також доручено Кабінету Міністрів  невідкладно внести до ВР законопроєкти щодо посилення механізмів функціонування Бюро економічної безпеки (БЕБ) та консолідації повноважень органів правопорядку щодо протидії правопорушенням, які посягають на економіку держави, в єдиному органі – БЕБ.
Відзначимо, що прийняттю таких рішень передувала заява відомих бізнесменів про тиск з боку правоохоронних органів.
Громадський рух «Маніфест 42», якій об’єднує представників бізнесу, оголосив про перехід до радикальніших форм протесту проти свавілля тилових силовиків щодо бізнесу та анонсував призупинення роботи компаній на одну годину, якщо уряд до 1 лютого не почне розв’язувати проблему тиску на бізнес, – проінформувала агенція Інтерфакс-Україна.
Згодом 22 січня віцепремʼєри Юлія Свириденко і Михайло Федоров та голова Верховної Ради Руслан Стефанчук зустрілися у закритому форматі з двома десятками українських бізнесменів, – повідомив Forbes.
 
 

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]