Авторизация
 
 

Уродженець Болградського району відновлюється після поранення

Уродженець села Виноградівка Болградської громади Іван Капсамун отримав поранення та проходить курс лікування.

Про те, що він опинився на лікарняному ліжку військовий розповів на своїй сторінці у Фейсбук.
«Дякую всім за підтримку і добрі слова, друзі!

Питали - що сталося? Це наслідок підриву на міні транспортного засобу, в якому я знаходився», - повідомив Іван.
Він також подякував всім, хто пропонував допомогу і просив скинути номер банківської карти та оприлюднив свої карткові рахунки для тих, хто бажає надати допомогу на лікування і реабілітацію, які можуть бути досить тривалими.

Додамо, що за словами Івана, автомобіль, в якому він знаходився разом з групою українських журналістів, яких офіцер супроводжував на звільнених під час останніх контрнаступальних дій територіях, наїхав на протитанкову міну.
«Під час чергового виїзду для організації роботи журналістів у звільнених населених пунктах наш автомобіль підірвався на міні. Я отримав поранення двох ніг, переломи, опіки. Але думаю, що все буде добре, головне, що тіло ціле. Це війна, тому треба йти вперед та перемагати», - зазначив Капсамун у коментарі виданню Детектор медіа.
Військові журналісти, які перебували в авто разом з Іваном, зазнали незначних травм.

Нагадаємо, що Іван Капсамун працював редактором відділу політики газети «День». У березні цього року журналіст був мобілізований та згодом призначений на посаду офіцера служби зв'язків з громадськістю 35 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського.

Підтримати військового можна за наступними реквізитами:

Приват: 4149 6090 1683 7876

Моно: 5375 4114 0947 5717
Нагадаємо: Гагаузи України подарували земляку-морпіху позашляховик

Рейтинг новости: 
теги: Болград
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]