Авторизация
 
 

На півдні Одещини відбувся ярмарок декоративних птахів та домашніх улюбленців

«Tiratek» спільно з клубом «Власників декоративних птахів» із Татарбунар.
На виставці були представлені різноманітні види декоративних птахів і тварин із різних куточків Бессарабії. Відвідувачи мали змогу помилуватись різними видами голубів і папуг. Малеча була в захваті від спілкування з милими тваринками – кроликами, нутріями, хом’яками. Тварин і птахів можна було придбати.

Треба відзначити, що подібний захід відбувся в Арцизі завдяки зростаючої популярності серед туристів та місцевих мешканців туристичного комплексу, заснованому місцевим підприємцем Павлом Гафінцем. Комплекс включає кінний двір з благородними рисаками та улюбленцем дітей – симпатичним поні, локації для фотосесій.
Особливо приваблює відвідувачів ця місцина під час золотої осені – фотозони в стилі кантрі та багато квітучих хризантем.


Виставку-ярмарок відвідали не тільки місцеві мешканці, але й гості з сусідніх сіл та районів Бессарабії. Враховуючи вдалий початок, організатори мають намір повторити цей захід, зробивши його традиційним.
На півдні Одещини відбувся ярмарок декоративних птахів та домашніх улюбленців


Матеріал підготовлений за сприянням програми “Голоси України” в рамках ініціативи Ганни Арендт, яка реалізується Європейським центром свободи преси та медіа і фінансується Федеральним офісом міністерства закордонних справ Німеччини. Зазначимо, вищеназвані організації ніяким чином не впливають на наш контент і не несуть за нього відповідальність.
Анна Небога

Рейтинг новости: 
теги: Арциз
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]