Авторизация
 
 

В Україні запрацювала гаряча лінія з питань енергетики

В Україні запрацювала гаряча лінія з питань енергетики

В Україні з 20 липня почала працювати урядова “гаряча лінія” під назвою “СТРУМ”, яка надає консультації з енергетичних питань.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Міністерства енергетики України.
Звернутися можуть як громадяни, так і бізнес. Зокрема, зателефонувавши за номером 15-49 можна дізнатися, як посилити енергонезалежність своєї оселі або підприємства, отримати інформацію про державні фінансові програми підтримки для встановлення додаткових потужностей генерації електроенергії та інші поточні питання щодо ситуації в енергетиці. Консультації можна отримати безкоштовно та цілодобово.
“Метою запровадження урядової телефонної лінії “СТРУМ” є забезпечення українців необхідною та доступною інформацією про можливості підключення альтернативних джерел енергії, отримання державної фінансової підтримки, детальних консультацій та розв’язання проблемних питань із встановленням та підключенням обладнання”, – заявив Міністр енергетики Герман Галущенко.
Він зазначив, що в нинішніх умовах, коли Росія системно руйнує нашу енергетику і намагається занурити українців у темряву та холод, найшвидшим рішенням проблеми є розвиток розподіленої генерації. Її впровадження надасть можливість забезпечити локальні потреби в генерації та в цілому енергетичну безпеку України.
Галущенко додав, що наразі уряд прийняв низку важливих рішень і фінансових програм для стимулювання розвитку розподіленої генерації.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]