Авторизация
 
 
  • 14:00 – Избиение женщины в Одессе военным – в полиции рассказали подробности 
  • 11:01 – В Одессе за неделю родились 95 детишек 

Nissan Leaf: технічні параметри та особливості покупки

Ніссан Ліф злегка знижений через акумуляторну батарею, яка вмонтована в підлогу під сидіннями. Таке положення дозволяє підвищити керованість та маневреність авто. Додатково збільшено об’єм багажника, роблячи другу модель ідеальною для подорожей та далеких поїздок.
Зовнішній вигляд
Фанати помічають аеродинаміку у кузові. Передня частина стрімка та нагадує форму акули. У верхній частині багажника є невеликий спойлер та антену. Великі колеса на 17 дюймів лише доповнюють загальну композицію автомобіля.
Задній бампер доповнюється вставками синього кольору, що зайвий раз говорить про екологічність авто та відсутність викидів. Світло та покажчики поворотів виконані за технологією LED. На вибір є 10 варіантів однотонного кольору кузова, включаючи 5 варіантів металік, 3 перламутр та 7 варіантів з комбінацією двох відтінків.
Технічні параметри
Основные характеристики можно обозначить так:
потужність синхронного електродвигуна 150 л.с.;
обертаючий момент 320 Нм;
літій-іонна батарея ємністю 40 кВт*г;
максимальна напруга 350 В;
максимальна швидкість 144 км/г;
динаміка розгону до 100 км/г за 7,9 с.
Заряджання можливе за допомогою звичайної побутової розетки або за допомогою рекуперативної електроенергії.
Запас ходу
У змішаному режимі заряджання батареї достатньо, щоб проїхати 270 км. За умов міста можна проїхати до 389 км. Потрібно розуміти, що точні показники формуються на основі стилю їзди, активації додаткових джерел споживання, включаючи музику, кондиціонер, світло та багато іншого. Враховується ще тип місцевості та пора року. Збільшити пробіг вдасться за допомогою активації режиму ECO, коли потужність обмежується, а джерелом потужності застосовується рекуперативна енергія.
Відновлення ємності допускається із застосуванням побутової розетки 220 В (кабель Type I), а батарея повністю заряджається за 21 годину. Додатково можна застосовувати настінну зарядку 32А (кабель Type II), при цьому потрібно витратити 7 годин 30 хвилин. Доступні також для застосування станції швидкої зарядки. За годину вдасться зарядитися в діапазоні від 20 до 80%.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]