Авторизация
 
 
  • 14:00 – Избиение женщины в Одессе военным – в полиции рассказали подробности 
  • 11:01 – В Одессе за неделю родились 95 детишек 

Олександр Козир: «Ми використовуємо всі можливості, щоб наша праця дарувала людям лише позитив»




Кожен чоловік є проекцією свого потайного его. І, навіть, якщо він багато років працює в медійній сфері, Ви завжди зможете відчути його приховані емоції в кожній частині його творчості. І це стане в нагоді, тому що героєм нашої сьогоднішньої розповіді про людей, що створили та продовжують створювати дух культурного життя південної столиці стилю та креативу України, є не просто людина, що багато років, майже, диктує модель поведінки, створює тренди та перспективи, але і підтримує молодь в своїх пошуках потаємного.
Для того, щоб зрозуміти душу нашого героя, достатньо подивитися на його проекти. А це більш ніж 8 телевізійних каналів та десятки різних телевізійних шоу регіонального та республіканського рівня. Сьогодні Заслужений журналіст України, кавалер орденів "За заслуги", Олександр Козир є Генеральним продюсером медіахолдингу KOZYR DIGITAL, що об'єднав різні медійні майданчики (телебачення, радіо, онлайн проекти, телеграм - канали у тому числі). Також медіахолдинг відомий проведенням Національних рейтингів: Топ Лікар Україна та Науковий Лідер Україна, фестивалів, конкурсів творчості та виставок. І саме принципи, що були покладені ним на самому початку будування кар’єри, стали запорукою великого майбутнього.
Перші кроки в журналістиці майбутній «майстер пера» робив ще у студентському віці, працюючи в молодіжній редакції головної газети міста – «Вечірній Одесі». А ще через два роки в етер виходить його перша телевізійна програма на студії державного телебачення в Одесі.
«Багато хто згадує зараз ті часи, як непрості часи становлення незалежності країни, але для мене не було можливості зупинятися чи чекати. Потрібно було працювати для глядача. Інколи ми сиділи до світанку, монтуючи свої програми. І ми були щасливі, що могли нести правду своїм глядачам», - згадує про ті дні своєї роботи Олександр Козир.
Саме тоді і сформувалися головні принципи роботи майбутнього медіахолдингу. А саме відкрита розмова на теми, що турбують глядачів. Від економічних то політичних питань, закінчуючи простими порадами, навіть, як зберегти здоров'я, вийти заміж чи зберегти силу відкритих відносин. І за кожним з цих проектів стояла команда не лише тележурналістів, операторів чи сценаристів, а й профільні фахівці з кожного окремого питання, що обговорювалося в студії.

То ж нема нічого надзвичайного, що такі проекти дуже швидко отримали свою підтримку аудиторії. Але це було лише частиною шляху, тому що потрібно було захопити глядача не лише сміливими проектами, а й погрузити його всередину дійства. То ж разом з аналітичними та направленими на сьогодення проектами, на каналах Олександра Козиря почали з’являтись і розважальні онлайн шоу, на кшталт, «Козирна свадьба» або отримавши популярність серед молоді «Зіркові собачки» та «Чемпіонат з караоке».
«Мені завжи хотілось робити розважальне шоу. Щоб люди отримували лише позитивні емоції і мали можливість ними ділитися з оточенням»,- говорить Олександр Козир. - «Ми використовуємо всі можливості, щоб наша праця дарувала людям лише позитив».
Лише за останні 20 років Олександром Козирем було було створено, спродюсовано та запущено в ефір більш ніж 10 телевізійних каналів. Ще поки в Києві розмірковували над поняттям «нішевий» канал, в Одесі вже працювали студії, що орієнтувалися не на широку, а на окрему аудиторію, виключно за її вподобаннями. А вже у 2021 році, Олександром Козирем був запущений вже республіканський телевізійний канал з штаб-офісом у Києві. Але повномасштабне вторгнення росії частково завадило цим планам…
Навіть у часи війни Олександр Козир з командою професіоналів продовжує працювати та створює нові медійні проекти, використовуючи можливості новітніх технологій.
За його словами, люди завжди будуть шукати позитивні емоції, тому в нас завжди багато роботи попереду.

Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]