Авторизация
 
 

Київський районний суд міста Одеси має найбільше навантаження в Україні




Рада суддів України оновила інтерактивну карту судів України з розрахунками нормативів навантаження на суди та суддів з урахуванням кількості справ, які розглядаються судами впродовж І кварталу 2024 року.
Дана карта розроблена і використовується з метою обліку статистичних даних та доопрацювання Методики визначення граничної чисельності суддів у судах на основі кількості справ, які надходять на розгляд до суду.
Попереднє опрацювання отриманої інформації показало, що суди працюють з нерівномірним навантаженням та дозволило визначити суди, які мають найбільшу кількість справ та відповідно найбільше навантаження на суддів.
Найбільше навантаження в Україні має Київський районний суд міста Одеси.
Так, у Київському райсуді м.Одеси при штатній чисельності у 26 суддів працюють 19. При цьому для розгляду усіх справ, що надійшли у І кварталі цього року, необхідно 80 суддів.
Другу позицію за чисельністю суддів, які за нормативами мають розглянути справи і матеріали, що надійшли, ділять Печерський районний суд м.Києва та Вінницький міський суд — по 76, при наявних 19 та 31 суддів, відповідно.
Замикає першу трійку Шевченківський райсуд столиці, де також наразі працює 31 суддя, а для розгляду усіх справ, що надійшли, потрібно 74.
Водночас, є суди, де при повній штатній чисельності (3 судді) справ вистачає лише на одного, як-от Чернівецький районний суд Вінницької області, Демидівський районний суд Рівненської області та Болехівський міський суд Івано-Франківської області.
Київський районний суд міста Одеси має найбільше навантаження в Україні

Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]