Авторизация
 
 

Олександр Урбанський: «Мирні проблеми жителів Бессарабії треба вирішувати і в час війни»




Заступник голови Одеської обласної ради Олександр Урбанський провів свій робочий день на окрузі, відвідавши село Приозерне Суворовської громади.
У рамках проекту «Сільський парк» Благодійний фонд Урбанських «Придунав'я» розпочав облаштування місцевого парку. На першому етапі тут було укладено тротуарну плитку. Урбанський оцінив проведену роботу та обговорив зі старостою Приозерного Людмилою Христевою подальший план роботи з облаштування паркової зони.
Крім того, депутат відвідав місцевий Будинок культури. Разом зі старостою села і директором Будинку культури вони обговорили питання благоустрою території перед центральним входом та створення Алеї загиблим воїнам – мешканцям Приозерного.
– Наразі створення Алеї в пам’ять про наших захисників – це пріоритетний проєкт у Приозерному, тож уже найближчим часом за підтримки Фонду розпочнуться відповідні роботи, – наголосив Олександр Ігоревич.
За нагоди, Урбанський завітав до дитячого садочку, який чекає свого відкриття.
– Ця історія розпочалась ще до війни. Будівля, де раніше розташовувався дитячий садок, потребувала капітального ремонту. Приміщення велике, а дітей, на жаль, вкрай мало… Тож, за моєю пропозицією, дитячий садочок був переведений до місцевої школи, яка за площею дозволила розташуватись двом навчальним закладам. Спільними зусиллями нашої команди «За Майбутнє» та Суворовської громади був проведений ремонт у новому приміщенні. Зараз залишились деякі організаційні питання, і садочок готовий до відкриття! – розповів депутат.
На жаль, війна внесла значні корективи в плани БФ «Придунав’я» та проєкти, які планували реалізувати. Проте разом з народним депутатом України Анатолій і Олександр Урбанські продовжують не тільки допомагати українській армії, а й створювати комфортні умови проживання для мешканців Бессарабії. Разом до Перемоги! Слава Україні!

Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]